Tela-alustaiset nosturit

Tela-alustaiset nosturit, joita kutustaan myös ristikkopuominostureiksi, soveltuvat hyvin raskaisiinkin nostotöihin ja ovat järkevä vaihtoehto pitkäaikaisiin työmaakohteisiin. Niihin saatavien lisäosien ansiosta tela-alustainen nosturi sopii käytännössä mihin tahansa työhön. Tarjoamme myös uusia tela-alusta nostureita, soita ja kysy tarkempia tietoja!

Vakaa ja luotettava ristikkopuominosturi

Tela-alustaiset nosturit eli ristikkopuominosturit ovat vakaita ja luotettavia käyttää. Nosturi on kuljetetaan ja kootaan käyttökuntoon työmaalla tulevien nostosuoritusten vaatimien raamien puitteissa. Tela-alustaista nosturia voidaan siirrellä työmaalla ja suorilla, tasaisilla alustoilla sen kanssa voidaan myös kantaa ja kuljettaa kappaleita paikasta toiseen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 14Jaa

Päivitetty 07/01/2020

Jos tarpeenne on tela-alusta nosturi 100 ton tai isompi, niin me etsimme sen Teille! Tuomme ainoastaan EU:n alueella olevia nostureita. Järjestämme nosturin näytön, sopimuksen ja kuljetuksen Suomeen. Käyttöönottotarkastus on tehtävä jokaiselle Suomeen tuodulle nosturille ja teemme sen yhteistyössä siihen erikoistuneen yrityksen kanssa.