Nostolaitteet ­– valikoimissa nostolava-autot ja kurottajat

COTAC Oy tarjoaa ajoneuvonostureiden ja tela-alustaisten nostureiden lisäksi muitakin luotettavia nostolaitteita: tarjontaamme kuuluvat myös nostolava-autot ja kurottajat. COTAC Oy:ltä saat kaikenlaiset nostolaitteet niin isoihin kuin pieniinkin urakoihin – ota yhteyttä ja kysy lisää

Näitä laitteita myös vuokrataan!

Nostolava-autot

Nostolava-autot soveltuvat lähes kaikkeen korkealla tapahtuvaan työhön sekä ulko- että sisätiloissakin. Laaja ulottuma sekä turvallinen, tilava kori mahdollistavat tehokkaan työskentelyn lähes missä tahansa.

Meillä on myös kolme sillanalustyöhön suunniteltua ja valmistettua erikoismallisia koriautoja, joilla on uskomaton ulottuvuus taittaen sivusta sillan alle ja samaan aikaan autoa voidaan siirtää sillanpäällä, korin ja miehistön ollessa korissa sen alapuolella. Koreissa on sähkön - ja paineilman syöttö valmiina työkaluille. Tämä antaa mahdollisuuden nopeisiin siltarakenteiden tarkistuksiin ja korjauksiin!

Kurottajat

Kurottajalla voidaan tehdä samoja töitä kuin trukilla tai etukuormaimella, mutta sen ulottuma on suurempi teleskooppisen varren ansiosta.

Manitou

Suosittele meitä

Facebook Twitter 8Jaa

07/01/2020

Trukit myös vuokrataan

Klikkaa kuvaa

KALMAR DCD 75-6


7,5 ton - nostaa 4,0 metriin